Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Son Dakika Konya Deprem : Son dakika | Konya'da 4.5 şiddetinde deprem meydana geldi _ Yapılan açıklamada, konya tuzlukçu merkez üslü bir deprem daha yaşandığına yer verildi.

Son Dakika Konya Deprem : Son dakika | Konya'da 4.5 şiddetinde deprem meydana geldi _ Yapılan açıklamada, konya tuzlukçu merkez üslü bir deprem daha yaşandığına yer verildi.. Eskişehir ve çevre illerden de hissedildi. Konya'nın derebucak ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'nın cihanbeyli ilçesinde meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. 1 dakika sonra saat 18.52'de gerçekleşen deprem afad'ın verilerine göre 7 km derinlikte hissedildi. Kandilli rasathanesi verilerine göre konya'da 4.0 büyükğünde deprem meydana geldi.

Son dakika haberine göre, konya'nın tuzlukçu ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'nın cihanbeyli ilçesinde meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. 1 dakika sonra saat 18.52'de gerçekleşen deprem afad'ın verilerine göre 7 km derinlikte hissedildi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. .hissedildiği konya'da saat 18.53'de gerçekleşen son depremin büyüklüğü 4.1 olarak açıklandı.

Konya'da deprem! - Son Dakika Haberler
Konya'da deprem! - Son Dakika Haberler from i.milliyet.com.tr
Kandilli 25 haziran son depremler. Afad'ın aktardığı bilgiye göre konya'nın derebucak ilçesinde 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yapılan açıklamada, konya tuzlukçu merkez üslü bir deprem daha yaşandığına yer verildi. Konya'nın derebucak ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu depremden sadece 4 dakika sonra 3.8 büyüklüğünde bir sarsıntı daha yaşandı. 02:21 beşiktaş, sinan gümüş'le anlaşmaya vardı! Deprem çevre illerden de hissedildi! Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.2 olarak kayıtlara geçti.

Konya deprem son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri posta gazetesi resmi sitesinde.

29 eylül 2020 salı 22:19. Türkiye haritası » konya deprem fay hattı risk haritası » konya son depremler. Bu depremden sadece 4 dakika sonra 3.8 büyüklüğünde bir sarsıntı daha yaşandı. Konya'da bugün saat 10.03'de, ilgın i̇lçesi'nin gölyaka mahallesi'nde richter ölçeğine göre 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'nın derebucak ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya deprem son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri posta gazetesi resmi sitesinde. Son dakika | konya'da 4.0 büyüklüğünde deprem! .deprem (son depremler) afad, konya'nın tuzlukçu ilçesinde saat 18:51'de 4.7, saat 18:52'de 4 ve 18 saat 18.51'de meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem yerin 7.01 kilometre derinliğinde oldu. Kandilli rasathanesi verilerine göre konya'da 4.0 büyükğünde deprem meydana geldi. Bu depremden sadece 4 dakika sonra 3.8 büyüklüğünde bir sarsıntı daha yaşandı. Konya'da 9 haziran 2021 deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin paylaştığı bilgiye göre, konya'nın tuzlukçu ilçesi merkezli 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yapılan açıklamada, konya tuzlukçu merkez üslü bir deprem daha yaşandığına yer verildi.

(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Son dakika | konya'da 4.0 büyüklüğünde deprem! Konya yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Türkiye haritası » konya deprem fay hattı risk haritası » konya son depremler. Son dakika haberine göre, konya'nın tuzlukçu ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika! Seydişehir'de deprem!
Son dakika! Seydişehir'de deprem! from www.yenimeram.com.tr
Gündem 17.03.2017, 14:17 17.03.2017, 14:27. .hissedildiği konya'da saat 18.53'de gerçekleşen son depremin büyüklüğü 4.1 olarak açıklandı. Konya'da meydana gelen 4.5 büyüklüğünde deprem, başta isparta olmak üzere çevre illerden de hissedildi. Konya'nın emirgazi ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Konya deprem son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri posta gazetesi resmi sitesinde. Konya'da 3.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Konya'da 9 haziran 2021 deprem meydana geldi.

Konya'nın derebucak ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Konya'nın cihanbeyli ilçesinde meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Eskişehir ve çevre illerden de hissedildi. Afad ve kandilli rasathanesi'nden gelen son dakika deprem verilerine göre, konya'da 3.9 şiddetinde bir deprem meydana geldi. 1 dakika sonra saat 18.52'de gerçekleşen deprem afad'ın verilerine göre 7 km derinlikte hissedildi. Kandilli rasathanesi verilerine göre konya'da 4.0 büyükğünde deprem meydana geldi. Konya'nın derebucak ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya deprem son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri posta gazetesi resmi sitesinde. Konya 'dan gelen son dakika bilgisine göre bir deprem meydana geldiği bildirildi. Bu depremden sadece 4 dakika sonra 3.8 büyüklüğünde bir sarsıntı daha yaşandı. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Türkiye haritası » konya deprem fay hattı risk haritası » konya son depremler. Konya gölyaka'da 3.7 büyüklüğünde deprem. Konya deprem haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 2 haber bulunmaktadır.

Konya'da 9 haziran 2021 deprem meydana geldi. Konya deprem son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri posta gazetesi resmi sitesinde. Konya'da birer dakika arayla 4.7, 4.0 ve 4.1 büyüklüğünde 3 deprem meydana geldi. Konya 'dan gelen son dakika bilgisine göre bir deprem meydana geldiği bildirildi. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu.

Ünlü deprem uzmanından flaş açıklama geldi! Türkiye'de bir ...
Ünlü deprem uzmanından flaş açıklama geldi! Türkiye'de bir ... from iasbh.tmgrup.com.tr
02:21 beşiktaş, sinan gümüş'le anlaşmaya vardı! Gündem 17.03.2017, 14:17 17.03.2017, 14:27. Konya'da meydana gelen 4.5 büyüklüğünde deprem, başta isparta olmak üzere çevre illerden de hissedildi. Konya deprem son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri posta gazetesi resmi sitesinde. 1 dakika sonra saat 18.52'de gerçekleşen deprem afad'ın verilerine göre 7 km derinlikte hissedildi. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Konya'nın derebucak ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'nın emirgazi ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

29 eylül 2020 salı 22:19.

02:21 beşiktaş, sinan gümüş'le anlaşmaya vardı! Bu depremden sadece 4 dakika sonra 3.8 büyüklüğünde bir sarsıntı daha yaşandı. Depremin merkez üssünün ereğli olduğu açıklanırken derinliğinin. Konya'nın derebucak ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yapılan açıklamada, konya tuzlukçu merkez üslü bir deprem daha yaşandığına yer verildi. Depremi çok şiddetli hissettiklerini dile getiren cin, aynı şimşek, yıldırım atar gibi deprem oldu. Konya'da birer dakika arayla 4.7, 4.0 ve 4.1 büyüklüğünde 3 deprem meydana geldi. Bu depremden sadece 4 dakika sonra 3.8 büyüklüğünde bir sarsıntı daha yaşandı. Son dakika haberine göre, konya'nın tuzlukçu ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'da bugün saat 10.03'de, ilgın i̇lçesi'nin gölyaka mahallesi'nde richter ölçeğine göre 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya deprem haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 2 haber bulunmaktadır. Son dakika | konya'da 4.0 büyüklüğünde deprem! Kandilli rasathanesi verilerine göre konya'da 4.0 büyükğünde deprem meydana geldi.

1 dakika sonra saat 1852'de gerçekleşen deprem afad'ın verilerine göre 7 km derinlikte hissedildi son dakika konya. Konya'nın emirgazi ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.